Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «الف»
2024-05-05@16:25:10 GMT

چرا قدرت سلطان کنسرت از وزیر ارشاد بیشتر است

تاریخ انتشار: ۱۴ تیر ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۴۲۸۷۲۱۸

چرا قدرت سلطان کنسرت از وزیر ارشاد بیشتر است

به گزارش تسنیم، «سلطان کنسرت» واژه ای بود که برای نخستین بار محمد معتمدی آن را در فضای موسیقی ایران باب کرد. پیشترها بحث مافیای موسیقی در ایران جسته و گریخته مطرح میشد و همیشه هم هنرمندانِ بسیاری از وجود مافیا در بخش های مختلف موسیقی ایران سخن می گفتند.

چندی پیش در نشست خبریِ برگزاری کنسرت محمد معتمدی، این خواننده ادعا کرد که قدرت «سلطان کنسرت» از وزیر ارشاد و بسیاری از مسئولان فرهنگی بیشتر است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

اکنون معتمدی یادداشتی نوشته و آن را در صفحه شخصی اش منتشر و دلایلی برای این ادعایش مطرح کرده است. گویا این نخستین بخش یادداشت معتمدی است و نوشته های او درباره سلطان کنسرت، همچنان ادامه دارد.
در ادامه بخش نخست یادداشت محمد معتمدی را می خوانید:

«پرسیده اند چطور ادعا کرده ای که سلطان کنسرت از وزیر ارشاد قوی تر است.

سعی می کنم در قالب چند یادداشت کوتاه، از ابعاد مختلف و به بیانی ساده مساله را توضیح دهم.

یادداشت اول – قدرت مالی

کل بودجه سالیانه دفتر موسیقی وزارت ارشاد حدود 10 میلیارد تومان است. تا اینجا را به خاطر داشته باشید.

با یک تحلیل و محاسبه ساده می بینیم که بر روی سایت خصوصی سلطان، به طور متوسط روزانه 10 هزار بلیت کنسرت و تئاتر و جشن و جُنگ و امثالهم برای تهران و شهرستان ها به فروش می رسد. میانگین بهای بلیت، امروز حدود صد هزار تومان است. یعنی روزانه یک میلیارد تمان به حساب سلطان واریز می شود. پنج درصد از مبلغ کل فروش بلیت سهم سلطان است. یعنی روزانه پنجام میلیون تومان.

اگر کل روزهای بلیت فروشی در سال را سیصد روز در نظر بگیریم می شود به عبارتی سالی پانزده میلیارد تومان درآمد سلطان.

یعنی یک و نیم برابر کل بودجه موسیقی کشور. تازه این سود خالص سلطان است و گردش مالی حدود سیصد میلیاردی حساب بانکی سلطان موجب اعطای تسهیلات و گشایش اعتبارات سنگین بانکی برای وی می باشد.

البته بخش قابل توجهی از آنچه بر روی سایت سلطان به فروش می رسد، کنسرت هایی است که خود سلطان در مقام برگزار کننده و تهیه کننده هاجرا می کند که اگر حتی بیست درصد از کل بلیت ها را شامل شود، درآمد سلطان در حالت بدبینانه به حدود چهل تا پنجاه میلیارد در سال می رسد.

اینگونه است که سلطان تنها با ثبت یک دامنه اینترنتی و از طریق یک لپ تاپ(و البته حمایت های چندین ساله درون سیستمی)، از بُعد مالی از وزارت ارشاد قوی تر است.

ادامه دارد...

منبع: الف

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.alef.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «الف» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۲۸۷۲۱۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

حقیقت زیر پای تمدن افسار گسیخته غربی در حال لگدمال است

وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی گفت: در آیین پایانی ششمین مجمع جهانی گفت‌وگوی بین فرهنگی در قسمت جمع بندی مطرح کردیم باید به چند موضوع به صورت ویژه توجه شود؛ اول اینکه گفت و گوهای فرهنگی بهترین راه حل برای حل منازعات منطقه‌ای و جهانی است.

به گزارشگزارش خبرگزاری ایمنا و به نقل از مرکز روابط عمومی و اطلاع رسانی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی، محمدمهدی اسماعیلی اظهار کرد: دومین بحث مورد تاکید این بود که گفت و گوهای فرهنگی نباید پشت میزها و در داخل جلسات و محصور در اتاق‌ها و سالن‌های همایش باشد، گفت و گوهای فرهنگی باید به راه حل میدانی منجر شود.

عضو شورای عالی انقلاب فرهنگی تصریح کرد: مشکلاتی را در دنیا می‌بینیم از جمله مسائلی که در غزه رخ می‌دهد آزار دهنده هستند دنیای غرب حتی در دانشگاه‌ها که محل گفت‌وگوهایی علمی، فرهنگی و آموزشی است اجازه دفاع از مظلوم و مقابله با ظالم را نمی‌دهد و حتی به شهروندان خود رحم نمی‌کند؛ براساس این مسائل باید نظام گفت و گوی فرهنگی بازسازی نوین شود؛ بازسازی براساس کمک به حل مسائل و حقیقت.

وزیر فرهنگ گفت: امروز حقیقت زیر پای تمدن افسار گسیخته غربی در حال لگدمال است، حقیقت، کودکان و زنانی هستند که در فلسطین با ددمنشی به خاک و خون کشیده می‌شوند ولی هیچ کس در مجامع جهانی و بین المللی کار مؤثری انجام نمی‌دهد.

وی افزود: با استفاده از این فرصت توقعاتمان را مطرح کردیم و اعلام کردیم گفت‌وگوهای فرهنگی نمی‌تواند به ظلم، ستم و فجایع انسانی بی اعتنا باشد؛ وقتی نشستی عنوان فاخر گفت‌وگوهایی فرهنگی را یدک می‌کشد باید بتواند به مشکلات و مسائل با صراحت و نه با انفعال و بیان جملات دوپهلو بپردازد.

وزیر فرهنگ با بیان اینکه امیدوارهستیم گفت و گوهایی که مطرح شد فرصتی باشد برای توجه بیشتر به حقیقت، گفت: جمهوری اسلامی ایران در میان دولت‌ها خیلی دست پری ندارد چراکه خیلی از دولت‌ها در گفت و گوهای خصوصی اعلام هم‌بستگی می‌کنند ولی در سخنگاه ها دچار محدودیت‌ها و رودربایستی با قدرت‌های حاکم بر جامعه جهانی می‌شوند و امیدوار هستیم این وضعیت به زودی تغییر یابد.

کد خبر 750191

دیگر خبرها

  • بهره وری غیر اصولی آب مشکلات آینده را بیشتر می‌کند
  • قیمت بلیت کنسرت‌های تهران به ۹۰۰ هزار تومان رسید!
  • چرا فنلاند شادترین کشور دنیاست؟
  • وزیر فرهنگ درگذشت یکی از بزرگان موسیقی کشور را تسلیت گفت
  • سینه‌ این هنرمند لبریز از اشعار و عرفان بود
  • پیام تسلیت وزیر ارشاد در پی درگذشت هنرمند موسیقی خراسان شمالی
  • پیام تسلیت وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی در پی درگذشت حاج عیسی قلی‌پور
  • پیام تسلیت وزیر فرهنگ در پی درگذشت عیسی بخشی از بزرگان موسیقی
  • مردمی شدن فرهنگ در اولویت کار وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی است
  • حقیقت زیر پای تمدن افسار گسیخته غربی در حال لگدمال است